Ook genoeg van al die wegwerpverpakking?

Hier zijn we: red-use!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

red-use

Kies één of meerdere van onze red-use bowls en maak hiervoor een artikel aan in uw kassa.

Wanneer uw klant kiest voor red-use, serveert u hem/haar uw heerlijke maaltijd in de duurzame en herbruikbare bowls van red-use. Hiervoor rekent u 3 euro extra waarborg aan per bowl. Nadat uw klant genoten heeft van zijn/haar gerecht, spoelt hij/zij de bowl uit, scant hij/zij de QR-code op de bowl en brengt die terug naar een dropbox. De dropbox wordt minimum 1 maal per week leeggemaakt door het red-use team. Op dat moment krijgt de consument de melding dat de waarborg kan opgevraagd worden in de app.

KLANT red-use is gratis voor uw klant, indien de bowls tijdig worden teruggebracht.

RESTAURANT de kost voor het restaurant bedraagt 0,60 euro per uitgeleende bowl. Hiermee bent u lid van de red-use community, kan u gebruik maken van de app, wordt u vermeld op onze app en website en zorgt red-use voor het leveren, afhalen, controleren en eventueel vervangen van de bowls.

Op het einde van elke maand krijgt u een afrekening voor het aantal gebruikte bowls en de ontvangen waarborg.

3 x anders

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor één of meer van volgende bowls. Kies de vorm die uw maaltijd het best tot zijn recht laat komen.

Bowl R

Deze ronde bowl is gek op pasta, slaatjes, tajines, ... Ook perfect als pokébowl met zijn 1,2 L inhoud werkt hij voor vele gerechten.

Bowl U

Een kleinere vierkante bowl ideaal voor een dessert, een sidedish of dips ... met zijn 0,35L inhoud werkt hij voor vele bijgerechten.

Bowl E

Onze elegante rechthoekige laat je tot 0,85 L inhoud serveren zonder moeite. Denk maar aan gerechten met rijst, vlees, vegi, ...

Bowl S

Onze kleine ronde is perfect voor een soepje, snacks een lekkere dip tot zelfs een dessertje. Max inhoud van 0,5 L

Bowl D

Ronde bowl, verdeeld in 3 vakken, goed voor een totaal van 0,85 L. Tapas? Meze? Of gewoon patatjes, groentjes & vlees? Mmm!

Rejuice

Een fles voor een smoothy on the go of soep... 0,5L in een lekvrije fles!

Onze troeven

01.

MOOIE VERPAKKING

We besteden veel aandacht aan de look en feel van onze producten. Made in Belgium.

02.

BEPERKTE KOST

Gratis voor de consument (waarborg) en een beperkte kost voor het restaurant.

03.

ALL-IN SERVICE

We staan in voor ophalen van de bowls, reinigen, stockbeheer en levering aan restaurant.

04.

HERBRUIKBAAR

Na het industrieel reinigen en de grondige kwaliteitscontrole komen de bowls terug in gebruik.

05.

WIN-WIN

Geen aankoop meer van single-use en samen met de klant iets doen aan de afvalberg.

06.

recycleerbaar

Bij einde leven kan het materiaal herwerkt worden tot nieuwe producten. 

WAT KRIJGT U VOOR

0,60 euro

U ontvangt van ons een startpakket met marketing materiaal en bowls. Uw gegevens worden vermeld in de app en op onze website. Wij reinigen, controleren, leveren en halen de bowls op in de dropboxen. Optioneel is app te gebruiken voor voorraadbeheer (kosteloos).

Dropbox

Uw klant betaalt in principe niets, hij/zij moet enkel de moeite doen om de bowls terug in te leveren. Daarom voorziet red-use verschillende ophaalpunten in de stad waar de bowls kunnen gedeponeerd worden in een dropbox. Deze plaatsen worden kenbaar gemaakt in de app en op onze website; red-use.be. In uw restaurant kunnen wij vrijblijvend een dropbox plaatsen, dit genereert extra traffic.

Contact

Nog niet overtuigd? Of zit u nog met vragen? Aarzel niet even contact op te nemen met ons via onderstaand contactformulier.

Copyright © 2021 Red-use. All rights reserved.
Powered by Durafest